Asiakkaamme kertovat

"Poikkeuksellinen mainostoimisto."

Asiakkainamme on yrityksiä startupeista kansainvälisiin suuryrityksiin. Lue mitä muutamat asiakkaamme ovat meistä halunneet kertoa.

Poikkeuksellinen mainostoimisto

RFM on ollut mukana yrityksemme perustamisesta lähtien rakentamassa Luxury Collection Automobiles -konsernista Suomen tyylikkäintä ja edistyksellisintä autoalan toimijaa. Olemme olleet koko Suomen nopeiten kasvanut yhtiö kaikista 10-25 miljoonan euron liikevaihdon kategoriassa vuosina 2011-14. Vuonna 2015 saavutimme 30 miljoonan euron tavoitteemme ja kasvun yksi tärkeimmistä tukipilareista on ollut onnistuneen markkinointiviestinnän strategian suunnittelu ja toteuttaminen haastavissa markkinaolosuhteissa. Iloksemme voimme todeta tämän onnistuneen enemmän kuin hyvin. Olemme poikkeuksellinen autoliike ja RFM on poikkeuksellinen mainostoimisto – suosittelen RFM:ää lämpimästi!

Jukka Sinisalo

CEO, Luxury Collection Automobiles

Katso Luxury Collection työnäytteet

Hymyilevät ja rennot ihmiset

RFM on tarjonnut meille kekseliäitä ja toimivia ratkaisuja apteekeissa myytävien jalkojenhoitotuotteidemme markkinointiin. RFM rakentaa brändiämme pitkäjänteisesti nykyaikaisella pakkaussuunnittelulla ja kuluttajaystävällisellä markkinointiviestinnällä. Pystymme aina luottamaan heidän visuaaliseen silmäänsä ja ammattitaitoonsa. Yhteistyö toimii erinomaisesti, sillä saamme heiltä aina yksityiskohtaiset esitykset, hyvin suunnitellut ehdotukset ja laadukkaat toteutukset. Parasta Mainostoimisto RFM:ssä on hymyilevät ja rennot ihmiset joiden kanssa saa aina nauraa ja yhdessä työskentely on hauskaa!

Laura Niskanen

Product Manager, Mills Enterprises Ltd Oy

Katso Millsin työnäytteet

Mutkatonta ja kustannustehokasta yhteistyötä

Yrityksessämme työskentelee 45 myynnin, puhelinmarkkinoinnin ja asiakaspalvelun asiantuntijaa. Tarjoamme järjestöille ja yrityksille fiksuja sekä riskittömiä ratkaisuja henkilökohtaiseen myyntiin ja markkinointiin. RFM on uudistanut yrityksemme visuaalisen ilmeen ja tehnyt meille markkinointi- ja rekrytointiviestintää jo yli viisi vuotta. RFM osaa erinomaisesti jalostaa ajatuksemme toimivaksi viestinnäksi. Yhteistyömme on mutkatonta ja kustannustehokasta. Tekemisen meininki!

Juha Raittila

Toimitusjohtaja, Connection House Oy

Katso Connection Housen työnäytteet

"Luottopakki" jo toistakymmentä vuotta

Yrityksen pitää näyttää seksikkäältä - ja myös olla sitä. Olen yrittäjäurani aikana perustanut muutaman menestyvän autoalan yrityksen lisäksi useita muita yrityksiä ja toiminut sijoittajana monissa startupeissa. Varsinkin startup-vaiheessa olevan yrityksen alkutaival on merkittävästi helpompi, kun alusta asti on luotu myyvä yritysilme ja ymmärretään panostaa markkinointiin. RFM teki ensimmäisen yritykseni verkkosivut vuonna 2003 ja nyt 14 vuotta myöhemmin se vastaa edelleen yritysteni markkinoinnista. Perustaessani toista autoliikettäni - ensimmäistä Luxury Collection (Auto-Outlet) -myymälää vuonna 2009 - ei tarvinnut miettiä kenelle soitan. Voin rehellisesti sanoa että yritysteni menestyksestä kuuluu suuri kiitos myös RFM:lle!

Miika Toivonen

Sarjayrittäjä ja sijoittaja

Katso Luxury Collection työnäytteet
Katso Aitokiven työnäytteet
Katso Albert Edelfeltin Rannan työnäytteet
Katso Kiwatin työnäytteet

Korkeatasoisen työn lisäksi joustava ja nopea

Vossi etsi vuonna 2014 uutta kumppania yritysilmeensä raikastamiseen, jotta se vastaisi paremmin asiakaslupaustamme: Smart Production Partner. RFM ymmärsi hyvin tavoitteemme sekä brändimme perusviestin laadukkaasta, edistyksellisestä ja luottavasta konepajateollisuuden tuotantoteknologia- ja elinkaaripalvelukumppanista. Korkeatasoisen työn lisäksi RFM on pystynyt vastaamaan joustavasti ja nopeasti muuttuviin tarpeisiimme. Yhteistyömme onkin syventynyt ja kehittynyt jatkuvasti!

Marko Vossi

Kehitysjohtaja, VOSSI Group

Katso VOSSI Groupin työnäytteet

Nopeaa ja ennen kaikkea laadukasta jälkeä

Olemme Suomalainen pienkoneiden maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Tuotemerkkejämme ovat mm. suositut Trapper-traktorimönkijät sekä Master- ja Marine-alumiiniveneet. RFM on ollut vastuussa käytännössä kaikkien tuotemerkkiemme ulkoasusta ja markkinoinnista jo usean vuoden ajan. Trapper onkin ollut eniten markkinaosuutta kasvattanut traktorimönkijämerkki Suomessa. Odotamme tänä vuonna lanseeratuilta venemerkeiltämme myös paljon. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä RFM:n nopeaan ja ennen kaikkea laadukkaaseen työn jälkeen. Suosittelen!

Mika Henttonen

Yrittäjä, Mönkijä TrailPark

Katso Mönkijä TrailParkin työnäytteet

Kun tietää mitä haluaa, on valinta helppo tehdä

RFM oli Silmusalaatille luonnollinen valinta. Haluamme kaikessa viestinnässämme valittää kuvan korkeasta laadustamme ja luotettavuudestamme. Olin jo aiemmin pannut merkille heidän tekemiensä markkinointiratkaisujen korkeatasoisen visualisuuden ja erinomaisen käytettävyyden. Kun uudistus tuli ajankohtaiseksi, en edes kysynyt tarjousta muualta. Projekti hoitui viimeisen päälle ammattitaitoisesti ja aikataulussa, ilman muita kuin positiivisia yllätyksiä. Kun tietää mitä haluaa, on valinta helppo tehdä.

Samuli Laurikainen

Luomuviljelijä, Snafu Oy

Katso Silmusalaatin työnäytteet

RFM on toteuttanut meille upean brändi-ilmeen

Olemme sisustuskivien ja -laattojen myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Tuotteitamme on myynnissä kaikissa hyvin varustelluissa rautakaupoissa ja sisustusliikkeissä ympäri Suomen. Yksi merkittävä tekijä menestyksemme ja tunnettuudemme taustalla on erittäin laadukas markkinointiviestintä ja taitava brändinrakennus. RFM on toteuttanut meille upean brändi-ilmeen ja laadukkaita mainosaineistoja jo vuosien ajan. Olemme saaneet joka kerta sitä mitä olemme toivoneet - usein vielä enemmän. Suosittelen lämpimästi!

Viivi valinen

Myynti- ja markkinointipäällikkö, Aitokivi GroupTec Oy

Katso Aitokiven työnäytteet