Suomen Aitokivi Oy

Luonnonkivituotteiden brändinrakennusta yli 10 vuotta

Aitokivi on noussut määrätietoisella markkinoinnilla yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja suurimmista kivialan tukkuliikkeistä ja brändeistä.

Luonnonkivituotteiden brändinrakennusta yli 10 vuotta

Mitä me teimme

Aitokivi on noussut määrätietoisella markkinoinnilla yhdeksi Suomen tunnetuimmista ja suurimmista kivialan tukkuliikkeistä ja brändeistä. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Aitokivi-brändin sekä vastanneet yrityksen markkinointiviestinnästä jo yli 10 vuotta. Olemme toteuttaneet vuosittain mm. Aitokivi -tuotteiden mallistoesitteet, messustandit ja -materiaalit, myymäläsuunnittelua, esillepanoa, sekä myös Aitokivi.fi WordPress-verkkosivuston. 

Aitokivi

Aitokivi on luonnonkivituotteiden maahantuontiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Aitokivi tuo maahan aitoja luonnonkivituotteita kuten verhoilukiviä, mosaiikkeja ja Design-laattoja. Asiakkaan toivomuksesta saatavilla on myös muita tuotteita.

”RFM on toteuttanut meille upean brändi-ilmeen ja laadukkaita mainosaineistoja jo vuosien ajan. Olemme saaneet joka kerta sitä mitä olemme toivoneet – usein vielä enemmän. Suosittelen lämpimästi!” Lue koko kommentti

Viivi Vuorio
Myynti- ja markkinointipäällikkö, Suomen Aitokivi Oy

Lue kaikki asiakaskommentit

Muita menestystarinoita