Sunbiili Oy

Aurinkoisen autokaupan
uusi brändi-ilme, verkkosivut
ja materiaalit

Sunbiili on autoalan ammattilaisten perustama uusi, aurinkoisempi autoliikekonsepti, joka tarjoaa turvallisia ja huolettomia käyttöautoja kaikenlaisiin arjen tarpeisiin.

Aurinkoinen autoliike erottuu kilpailijoistaan värimaailmalla

Mitä me teimme

Autoliikkeiden visuaalinen ilme pohjautuu Suomessa hyvin usein mustan ja harmaan eri sävyjen ympärille. Halusimme asiakkaamme Sunbiilin kanssa luoda visuaaliselta ilmeeltään hieman aurinkoisemman autokaupan, jonka pääväri keltainen kuvastaa myös palveluasennetta – aurinkoa ja hyväntuulisuutta. Suunnittelimme tälle täysin uudelle autoliikekonseptille brändi-ilmeen ja jalkautimme sen yrityksen kaikkeen markkinointiin, kuten printtimainontaan ja työvaatteisiin. Suunnittelimme myös myymäläilmeen ja toteutimme räätälöidyn WordPress -verkkosivuston, jossa hyödynnetään integraatioita eri järjestelmistä.

Sunbiili

Sunbiili Oy on autoalan ammattilaisten perustama aurinkoisempi vaihtoautoliike, jonka perusfilosofia on tarjota asiakkailleen turvallisia ja huolettomia käyttöautoja arjen tarpeisiin. Sunbiili haluaa olla mutkaton, asiakkaan tarpeita kuunteleva koko kansan autokauppa, josta saa aurinkoista ja iloista asiakaspalvelua.

Muita menestystarinoita