Tampereen AutoCenter Oy

AutoCenter on kasvanut yhdeksi suurimmista autoalan toimijoista

Uusia Jaguar ja Land Rover -henkilöautoja edustava AutoCenter on myös yksi suurimmista premium-luokan vaihtoautoliikkeistä ja monimerkkihuolloista Suomessa.

AutoCenter on kasvanut yhdeksi suurimmista autoalan toimijoista

Mitä me teimme

Suunnittelimme jo vuonna 2002, silloin perustettavan Tampereen AutoCenterin yritysilmeen. Erityisesti Pirkanmaalla tutuksi tullut AutoCenter-logo ja visuaalinen ilme päivitettiin keväällä 2019. Samalla uudistettiin yrityksen verkkopalvelu, myymäläilme sekä materiaalit. Uusi verkkopalvelu tukee yrityksen merkkiedustuksia, merkkihuoltopalveluita sekä erityisesti vaihtoautomyyntiä ja uusasiakashankintaa.

AutoCenter

Tampereen AutoCenter on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista autoalan toimijoista. Yrityksellä on mm. Jaguar ja Land Rover -henkilöautojen edustus, sekä BMW, Mercedes-Benz, KIA, Land Rover, Jaguar, ja Volkswagen tehtaan valtuuttamat merkkihuollot. AutoCenter keskittyy toiminnassaan Premium-luokan ajoneuvojen myyntiin ja huoltopalveluiden tarjoamiseen kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimasta löytyy satoja laadukkaita ja kuntotarkastettuja ajoneuvoja kaikissa hintaluokissa.  

Muita menestystarinoita