BOX-Shipping Ltd

Rahdin hintalaskuri ja tilaus suoraan verkossa – ympäri maailman

Box-Shipping Ltd on kansainvälisen logistiikan asiantuntija joka palvelee ulkomaankauppaa harjoittavia yrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa.

Rahdin hintalaskuri ja tilaus suoraan verkossa - ympäri maailman

Mitä me teimme

Toteutimme Box-Shippingille monipuolisen WordPress-verkkopalvelun, jonka avulla yrityksen asiakkaat voivat laskea rahtihintoja suoraan verkossa – ympäri maailman. Yrityksen sopimusasiakkaille on tarjolla monipuolinen työkalu päivittäisiin kuljetuksiin ja globaaliin logistiikkaan liittyvissä palveluissa. Palvelu on täysin selainpohjainen WordPress-ratkaisu, joka ei tarvitse toimiakseen muita järjestelmiä ja sen ylläpito on erittäin helppoa.

Box-Shipping

Box-Shipping Ltd on kansainvälisen logistiikan asiantuntija joka palvelee ulkomaankauppaa harjoittavia yrityksiä kaikissa kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja logistiikkaan liittyvissä asioissa. Saman katon alta löytyvät tuonti- ja vientikuljetukset kaikilla kuljetusmuodoilla, projekti- ja erikoiskuljetukset, huolintapalvelut, kotimaankuljetukset sekä erityyppiset toimitusketjuratkaisut. Yrityksellä on palvelukeskukset Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Asiakas: Box-Shipping Ltd

Muita menestystarinoita