Filip Roms F1 Powerboat Driver

F1-kilpaveneilijä
Filip Roms
Brändi-ilme
ja markkinointi

Filip Roms on F1-kilpaveneilyn historian nuorin kuljettaja ja kilpavenepioneeri Sami Seliön tallikaveri Formula 1 veneiden kuninkuusluokassa, Mad-Croc Baba Racing Team -tallissa.

Filip Roms F1 Powerboat - Brändi-ilme ja markkinointi

Mitä me teimme

Olemme toteuttaneet Formula 1 kilpaveneilijä Filip Romsille mm. oman brändi-ilmeen ja muuta markkinointia. Logon ja erilaisten markkinointimateriaalien toteuttamisen lisäksi olemme tiiviissä markkinointiyhteistyössä Filipin ja hänen taustajoukkojensa kanssa. Uusi verkkosivusto on myös työn alla ja julkaistaan vuoden 2019 aikana.

Kuvat: Marko Mäkinen

FacebookLinkedInTwitter

Filip Roms

Filip Roms on F1-kilpaveneilyn historian nuorin kuljettaja. Vuonna 1994 syntyneen positiivisen Espoolaisen ura alkoi isosiskon jalanjäljissä ja innoittamana kotimaassa vuonna 2006. Filip siirtyi kilpaveneiden F4-sarjasta Formula 1 -sarjaan kaudella 2012. Italialaisen F1-venevalmistaja Baba Racingin ja energiajuomabrändi Mad-Crocin tiimin kuljettajina ovat Filip Roms ja kilpavenepioneeri Sami Seliö.

”Halusimme yhteistyökumppaniksi mainostoimiston jolla on näkemystä ja osaamista luoda vakuuttava brändi-ilme joka puhuttelee kansainvälisesti, mutta antaa meille mahdollisuuden tehdä lajia tunnetuksi myös kotimaassani Suomessa. RFM on ollut mukana kauden 2018 alusta ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja työn jälkeen! Yhteistyö tulee jatkumaan pitkään!” Lue koko kommentti.

Filip Roms
F1 Powerboat Driver

Lue kaikki asiakaskommentit

Aiheeseen liittyvää