Proseduuri & Jeeves ERP

Toiminnanohjauksella ja yritysilmeellä on väliä kun halutaan menestyä

Ruotsalainen Jeeves on markkinoiden houkuttelevin ERP-järjestelmä, jolla on yli 30.000 käyttäjää yli 40 maassa. Proseduuri Oy toimittaa Jeeves ERP -toiminnanohjausratkaisuja Suomessa.

Toiminnanohjauksella ja yritysilmeellä on väliä kun halutaan menestyä

Mitä me teimme

Onnistunut toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) eli yrityksen eri toimintoja yhdistävä tietojärjestelmä nousee keskeiseksi kilpailutekijäksi, mitä enemmän palveluita, tavaraa ja tietoa liikkuu. Kilpaillulla alalla samoin nousee myös yritysilme. Toteutimme Jeeves ERP-ratkaisuja Suomessa toimittavalle Proseduuri Oy:lle uuden jeeveserp.fi -verkkosivuston ja ilmeen Suomen markkinoille. Sivustolla on käytössä mm. laaja tietokantahaku järjestelmän ominaisuuksista ja se on erittäin helppo ylläpitää. Sivusto toimii WordPress-julkaisujärjestelmän päällä.

Proseduuri & Jeeves

Ruotsalainen Jeeves on markkinoiden houkuttelevin ERP-järjestelmä, jolla on yli 30.000 käyttäjää yli 40 maassa. Proseduuri Oy toimittaa Jeeves ERP -toiminnanohjausratkaisuja Suomessa sekä tarjoaa yrityksen johdolle ja avainhenkilöille asiantuntijapalveluita ja työkaluja tietojärjestelmien hyödyntämisessä liiketoiminnan kehittämiseksi.

Asiakas: Proseduuri Oy

Muita menestystarinoita