Kide Clinical Systems Oy

Lääketieteellisten ohjelmistoratkaisujen
markkinoinnissa tulee huomioida
alan kansainvälisyys

Mainostoimiston tehtävänä on tukea suomalaista pk-yritystä luotettavan, kansainvälisesti arvostettavan brändin rakennuksessa!

Ohjelmisto­ratkaisujen markkinointi on usein kansainvälistä

Mitä me teimme

Suomalaisen pk-yrityksen halutessa kansainvälisille, lääketieteellisten ohjelmistoratkaisujen markkinoille, tulee brändi-ilmettä suunniteltaessa tehdä taustatyöt kunnolla. Ennen brändi-ilmeen uudistusta, kävimme asiakkaamme Kide Clinical Systemsin kanssa tarkkaan läpi millainen kilpailutilanne on lääketieteellisiä ohjelmistoratkaisuja tarjoavien yritysten kesken ja mitä erityisvaatimuksia alalla on markkinoinnin suhteen. Toteutimme Kide Systemsille nykyaikaisen yritysilmeen ja toteutimme WordPress-pohjaiset verkkosivut. Lisäksi suunnittelimme samalla yrityksen päätuotteelle (Optoflow) logon ja tuoteilmeen niin verkkoon, messuille kuin printtimateriaaleihinkin.

KIDE Systems

KIDE Systems tarjoaa ohjelmistoratkaisuja lääketieteellisten kuvien ja tutkimusaineistojen hallintaan ja etäkonsultointiin. Optoflow on erityisesti optiselle alalle, kuten optikkoliikkeille ja ketjuille suunnattu ratkaisu, jonka avulla mm. eri kuvantamislaitteiden tuottamaa aineistoa voidaan hallita ja tarkastella keskitetysti yhdestä sovelluksesta.

Asiakas: Kide Clinical Systems Oy

Kide Systems on nykyään osa Topcon Healthcare Solutions Emeaa.

Muita menestystarinoita