Konecranes Agilon®

Konecranesin innovatiivinen ratkaisu tarvitsi innovatiivisen käyttöliittymän

Agilon® on Konecranes-konsernin tarjoama älykäs materiaalinhallintaratkaisu. Tuotteen muotoilu ja käyttökokemus on palkittu mm. kansainvälisellä Red Dot -palkinnolla. Kuva: konecranes.fi

Konecranesin innovatiivinen ratkaisu tarvitsi innovatiivisen käyttöliittymän

Mitä me teimme

Olemme olleet mukana kehittämässä Konecranes Agilon® -järjestelmän kosketusnäyttöpohjaista käyttöliittymää sekä suunnitelleet ja toteuttaneet käyttöliittymän graafisen ilmeen. Olemme myös suunnitelleet ja toteuttaneet järjestelmän desktop-hallintakäyttöliittymän ulkoasua, nouto- ja palautuspisteiden muotoilua sekä tuotekehitysprojektin sisäistä viestintää ja dokumentointia.

Konecranes Agilon®

Agilon®  on Konecranes-konsernin materiaalinhallintajärjestelmä, joka vapauttaa aikaa tietojen käsittelystä ja tavaroiden noutamisesta, sillä järjestelmän robotti tuo tavarat suoraan käyttöpisteelle käyttäjän luo. Runsaasti palkintoja (mm. Red Dot Award: Product Design 2014, Laatuinnovaatio 2014) kerännyt Agilon tuo teollisen internetin materiaalilogistiikkaan, minkä myötä käyttäjä näkee ajantasaiset tiedot tavaroista kuvineen missä tahansa, vaikka tabletilta.

Asiakas: Konecranes Oyj

Muita menestystarinoita