Luxury Collection Automobiles Oy

Superautojen myynti vaatii määrätietoista brändinrakennusta

Autoliikkeiden ehdoton edelläkävijä, joka uskaltaa rikkoa rajoja erilaisella markkinointiviestinnällään.

Superautojen myynti vaatii määrätietoista brändinrakennusta

Mitä me teimme

Super- ja luksusautojen brändinrakennus ja markkinointi eroaa perinteisten autoliikkeiden markkinoinnista. Kun merkkeinä on Ferrari, Maserati, Lamborghini tai Bugatti, ei tavalliset hinta edellä -tehdyt mainoskampanjat enää riitä, vaan tarvitaan pitkäjänteisempää brändin rakennusta ja markkinointia, jota räätälöidään erilaisille VIP-kohderyhmille. Myös virallinen Ferrari-status ja huippubrändin asettamat ohjeistukset asettavat oman vaatimustasonsa markkinointiviestinnän toteutukselle. Olemme tehneet Luxury Collectionille määrätietoista brändinrakennusta koko yrityksen historian ajan, ja koko Luxury Collection -brändi ja konsernin visuaalinen ilme ovat käsialaamme. Olemme suunnitelleet yrityksen logon ja visuaalisen ilmeen sekä typografian. Tämän lisäksi olemme toteuttaneet monipuolisen ja räätälöidyn WordPress-verkkosivuston, myymäläviestintää, lehtimainontaa, messuaineistoja, suoramarkkinointia ja yritysviestintää. Näiden lisäksi olemme vuosien aikana suunnitelleet merkkikohtaista markkinointiviestintää lukuisille yrityksen myymille huippumerkeille kuten Ferrari, Maserati, Lamborghini, Bentley, Porsche, McLaren ja Tesla.

Luxury Collection

Luxury Collection on luksus- ja superautojen myyntiin erikoistunut liike ja autoliikkeiden ehdoton edelläkävijä Suomessa. Yritykseltä löytyy Suomen mahtavin valikoima maailman arvostetuimpia automerkkejä, kuten Ferrari, Maserati, Lamborghini, McLaren, Bentley, Porsche sekä monia muita. Luxury Collectionin showroom sijaitsee Lempäälän Realparkissa, jossa on myös kansainväliset kriteerit täyttävä Ferrarin virallinen huolto.

RFM teki ensimmäisen yritykseni verkkosivut vuonna 2003 ja nyt yli 15 vuotta myöhemmin se vastaa edelleen yritysteni markkinoinnista. Nykyään ei tarvitse miettiä kenelle soitan. Voin rehellisesti sanoa että yritysteni menestyksestä kuuluu suuri kiitos myös RFM:lle.Lue koko kommentti.

Miika Toivonen
Toimitusjohtaja, Luxury Collection Automobiles

Lue kaikki asiakaskommentit

Muita menestystarinoita