Marine Aluminium Boats

Marine-veneet markkinointi

MARINE-veneiden Suomen lanseeraus tapahtui yhdessä Master-veneiden kanssa Vene Båt 16 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Marine-veneet markkinointi

Mitä me teimme

Toteutimme MARINE-alumiiniveneille Suomen lanseerauksen ja sen yhteydessä mallistoesitteen, Suomen verkkosivuston ja muuta markkinointia. MARINE-veneiden Suomen lanseeraus tapahtui Master-veneiden kanssa Vene Båt 16 -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Uusi mallisto oli esillä ennätyskävijämääriä keränneessä venealan ykköstapahtumassa Suomessa. Toteutimme maahantuojalle myös messuosaston ja messumateriaalit.

Kategoriat:
FacebookLinkedInTwitter

Marine-alumiiniveneet

Kevyet MARINE-veneet ovat käytännöllisiä ja erinomaisia veneitä vapaa-ajan käyttöön, kalastukseen ja metsästykseen. Vapaa-aikaan ja metsästykseen suunnitellut kevyemmät M- ja Sorsa-mallit soveltuvat kuljetettaviksi myös auton katolla. MARINE-veneet ovat CE-sertifioituja, 100% uppoamattomia ja niillä on 5 vuoden runkotakuu. MARINE-alumiiniveneitä myyvät vene- ja koneliikkeet ympäri Suomen.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä RFM:n nopeaan ja ennen kaikkea laadukkaaseen työn jälkeen. Suosittelen!” Lue koko kommentti

Mika Henttonen
Yrittäjä, Mönkijä TrailPark

Lue kaikki asiakaskommentit

Aiheeseen liittyvää