Master Aluminium Boats

Master alumiiniveneiden
brändiuudistus

Master-alumiiniveneet esiteltiin Suomessa täysin uusitulla mallistolla Venemessuilla 2016.

Master-veneet brändiuudistus

Mitä me teimme

Toteutimme Master-alumiiniveneille ja koko venemallistolle uuden visuaalisen ilmeen. Logo uudistettiin kunnioittaen jo vuosia palvellutta tähti-logoa, joka sai jatkaa Master-brändin liikemerkkinä. Myös veneiden mallimerkinnät, malliteipit ja sisustus yksityiskohtineen uusiutuivat. Uusi kaikkialla toistuva brändiväritys – musta ja alumiini – viestii lujuudesta ja konstailemattomasta laadusta. Master-veneiden Suomen lanseeraus tapahtui Vene Båt 16 -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Toteutimme messuosaston ja -materiaalin lisäksi kaiken markkinointimateriaalin esitteistä verkkosivuihin.

Kategoriat:
FacebookLinkedInTwitter

Master

Master-alumiiniveneille on ominaista erittäin tukeva ja nykyaikainen runkorakenne. Veneen rungon paksuus on jopa viisi millimetriä, mikä tekee niistä erittäin vakaita ja turvallisia myös vaativissa olosuhteissa. Veneet ovat täysin uppoamattomia ja niiden muotoiltu V-pohja takaa erinomaiset meriominaisuudet kovassakin aallokossa. Master-alumiiniveneet soveltuvat niin kalastukseen, huviveneilyyn kuin täysiverisiksi työveneiksi. Master-alumiiniveneitä myyvät vene- ja koneliikkeet ympäri Suomen.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä RFM:n nopeaan ja ennen kaikkea laadukkaaseen työn jälkeen. Suosittelen!” Lue koko kommentti

Mika Henttonen
Yrittäjä, Mönkijä TrailPark

Lue kaikki asiakaskommentit

Aiheeseen liittyvää