Medicale Group

Silmäkirurgisten tarvikkeiden markkinointi on kansainvälistä

Osaava markkinointikumppani rakentaa markkinointiviestintää pitkäjänteisesti ja tukee materiaalien lokalisoinnissa eri kohdemaihin!

Silmäkirurgisten tarvikkeiden markkinointi on kansainvälistä

Mitä me teimme

Silmäkirurgisia tarvikkeita myyvät yritykset toimivan usein kansainvälisillä markkinoilla, joten brändi-ilmettä suunniteltaessa myös yrityksen kansainvälisyys tulee ottaa huomioon. Asiakkaamme Medicale Group toimittaa silmäkirurgisia tarvikkeita sairaaloihin sekä Suomessa että muualla Baltiassa. On erityisen tärkeää, että terveys- ja hyvinvointialalla toimivat yritykset välittävät asianmukaista ja ajankohtaista tietoa lääkäreille, hoitajille sekä muulle henkilökunnalle erilaisten markkinointi- ja viestintäkampanjoiden kautta ja nämä tulee olla helposti lokalisoitavissa eri kohdemaihin. Olemme suunnitelleet Medicale Groupille yritysilmeen ja verkkosivuston lisäksi monipuolisia kampanja- ja markkinointimateriaaleja, jotka ovat helposti käännettävissä kunkin maan kohdekielelle.

Medicale Group

Medicale Group on korkealaatuisten, lääketieteellisten tarvikkeiden myyntiin erikoistunut yritys, joka edistää terveydenhuoltoalan kustannustehokkuutta. Yrityksen toimialueena ovat kaikki pohjoismaat ja Baltia. Medicale Groupin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Tallinnassa.

Muita menestystarinoita