MyGate247 -ohjelmisto digitalisoi teollisuuden prosessien hallinnan

MyGate247 on selainpohjainen palvelukokonaisuus, joka edistää työn tekemistä turvallisesti yhteisellä työpaikalla ja ratkaisee nämä haasteet tarjoamalla selkeän, helppokäyttöisen ja läpinäkyvän palvelun, joka kulkee toimihenkilön mukana niin toimistolla kuin työmaalla.

MyGate247 -ohjelmisto digitalisoi teollisuuden prosessien hallinnan

Mitä me teimme

Suunnittelimme MyGate247 -ohjelmistoratkaisulle logon ja palveluilmeen sekä selainpohjaisen käyttöliittymän visuaalisen ilmeen niin desktop- kuin mobiilikäyttöä varten. Konsepti on suunniteltu sitä silmällä pitäen että käyttöliittymän visuaalinen räätälöinti on mahdollista tulevaisuudessa eri sovelluksia varten. Samassa yhteydessä uudistimme yrityksen logon ja visuaalisen ilmeen.

MyGate247

Komon Oy on ohjelmistotuotannon asiantuntijapalveluita tarjoava perheyritys, jonka erikoisosaamista on teollisuuden prosessien hallinnassa ja konsultointi teollisuuden ohjelmistoprojekteissa. MyGate247 on selainpohjainen palvelukokonaisuus, joka edistää työn tekemistä turvallisesti yhteisellä työpaikalla ja ratkaisee nämä haasteet tarjoamalla selkeän, helppokäyttöisen ja läpinäkyvän palvelun, joka kulkee toimihenkilön mukana niin toimistolla kuin työmaalla.

Muita menestystarinoita