Pharmac Finland Oy

Lääkkeiden
annosjakelun
brändi-ilme
ja markkinointi

Toteutimme lääkkeiden koneellista annosjakelua tuottavalle Pharmac Finland Oy:lle Oma-annospalvelun uuden ilmeen ja brändäyksen.

Pharmac lääkkeiden annosjakelun brändi-ilme ja markkinointi

Mitä me teimme

Toteutimme Pharmacin lääkkeiden annosjakelupalvelulle täysin uuden ilmeen ja markkinointimateriaalit niin verkossa kuin printissä. Halusimme asiakkaan kanssa tehdä jotain alalla normaalista poikkeavaa ja toteuttaa lämminhenkisen ja värikkään palveluilmeen, joka kertoo Pharmacin Oma-annospalvelun vahvasta asemasta Suomessa sekä erinomaisesta laadusta ja luotettavuudesta. Pharmacin räätälöity WordPress-sivusto sisältää mm. helppokäyttöisen Oma-annos apteekkien hakutoiminnon.

FacebookLinkedInTwitter

Oma-annospalvelu

Lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun erikoistunut Pharmac tarjoaa palveluaan sopimusvalmistuksena kaikille Suomen apteekeille. Apteekkien kautta annosjakelupalvelu on puolestaan kuluttajien, kotihoidon ja hoitokotien käytettävissä. Pharmacin Oma-annospalvelu on käytössä lähes puolella Suomen apteekeista ja jo yli 40%:lla annosjakelun käyttäjistä Suomessa. Pharmac otti keväällä 2017 käyttöön Euroopan uudenaikaisimmat tuotantotilat lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun.

Asiakas: Pharmac Finland Oy

Aiheeseen liittyvää