Pharmac Finland Oy

Lääkkeiden annosjakelu­palvelulle lämminhenkinen brändi-ilme

Monipuolisella markkinointiviestinnällä ja uudella brändi-ilmeellä lääkkeiden koneellisen annosjakelupalvelun markkinointijohtajaksi Suomessa!

Lääkkeiden annosjakelu­palvelulle lämminhenkinen brändi-ilme

Mitä me teimme

Halusimme asiakkaamme Pharmac Finland Oy:n kanssa tehdä jotakin terveys- ja hyvinvointialalla normaalista poikkeavaa. Suunnittelimme Pharmacin lääkkeiden annosjakelupalvelulle, Oma-annospalvelulle, lämminhenkisen ja värikkään brändi-ilmeen, joka kertoo palvelun vahvasta asemasta Suomessa sekä erinomaisesta laadusta ja luotettavuudesta. Uudistimme myös kaikki markkinointimateriaalit ja verkkosivut. Pharmacin räätälöity WordPress-sivusto sisältää mm. helppokäyttöisen Oma-annos apteekkien hakutoiminnon, jolla asiakas voi helposti paikantaa lähimmän apteekin josta palvelu on saatavilla.

Oma-annospalvelu

Lääkkeiden koneelliseen annosjakeluun erikoistunut Pharmac tarjoaa palveluaan sopimusvalmistuksena kaikille Suomen apteekeille. Apteekkien kautta annosjakelupalvelu on puolestaan kuluttajien, kotihoidon ja hoitokotien käytettävissä. Pharmacin Oma-annospalvelu on käytössä lähes puolella Suomen apteekeista ja jo yli 40%:lla annosjakelun käyttäjistä Suomessa. Pharmacilla on käytössään Euroopan uudenaikaisimmat tuotantotilat lääkkeiden koneellisessa annosjakelussa ja heidän palvelumallinsa toimii esimerkkinä myös monissa muissa Euroopan maissa.

Asiakas: Pharmac Finland Oy

Muita menestystarinoita