Rockroth Oy

Rockroth BeamAce on jotain todella uutta ja innovatiivista

Rockroth Oy:n digitaalinen teräsrakennepalkkien mitoituslaite BeamAce helpottaa ja tehostaa teräsrakenteiden valmistukseen liittyvää teräsrakennepalkkien mitoitusta ja piirrotusta.

Rockroth BeamAce on jotain todella uutta ja innovatiivista

Mitä me teimme

Suunnittelimme ja toteutimme Rockroth Oy:lle sekä yrityksen viimeisimmälle innovaatiolle BeamAce-mitoituslaitteelle brändi-ilmeen. Olimme mukana myös itse laitteen muotoiluprosessissa ja sunnittelimme mm. sen ulkoista ilmettä sekä ideoimme yhdessä asiakkaan kanssa niin laitteen fyysisen kuin digitaalisenkin käyttöliittymän elementtejä, jotta käyttökokemus olisi mahdollisimman intuitiivinen ja selkeä. Tuotteelle saatiin luotua arvokas ja mittalaitteelle sopiva hienostunut muotokieli joka kestää aikaa ja käyttöä.

Rockroth Oy

Rockroth Oy ja sen ensimmäinen tuoteinnovaatio BeamAce saivat alkunsa alan ammattilaisen halusta helpottaa ja tehostaa teräsrakenteiden valmistukseen liittyvää teräsrakennepalkkien mitoitusta ja piirrotusta. BeamAce-tuotteen suunnittelun yhteydessä kehittyi myös näkemys Rockroth Oy:n laajemmasta missiosta olla teräsrakennealalle innovatiivisia, työskentelyä helpottavia ja tuotantoa tehostavia ratkaisuja kokonaisvaltaisesti kehittävä yritys.

Lue lisää: www.rockroth.com

Muita menestystarinoita