Tesla Model S

Tesla lanseeraus
ja markkinointi
Suomessa

Tesla Model S on Piilaaksossa suunniteltu täyssähköauto, jonka toi Suomeen ensimmäisenä kuluttajien ulottuville Luxury Collection Automobiles.

Tesla lanseeraus ja markkinointi

Mitä me teimme

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Luxury Collectionille Tesla Model S -täyssähköauton Suomen lanseerauksen vuonna 2014 sekä valtakunnallista Teslan verkko-, messu- ja printtimarkkinointia. Toteutimme myös maahantuojan järjestämän Teslan Suomen esittelykiertueen markkinoinnin.

FacebookLinkedInTwitter

Tesla Model S

Tesla Model S on Piilaaksossa suunniteltu täyssähköauto, joka tarjoaa suuren perheauton tilat, kiihtyy 0-100 km/h yhtä nopeasti kuin viimeisimmät bensiinikäyttöiset superautot ja tarjoaa 500 kilometrin toimintamatkan. Tesla Model S on ollut vahvasti esillä kaikessa mediassa ja on yksi todellisista automaailman uutuuksista tällä vuosituhannella.

”RFM on ollut ”luottopakki” jo toistakymmentä vuotta. Perustaessamme ensimmäistä Auto-Outlet -myymälää vuonna 2009 ei tarvinnut miettiä kenelle soitan.” Lue koko kommentti.

Miika Toivonen
Hall. pj, Luxury Collection Automobiles

”Olemme poikkeuksellinen autoliike ja RFM on poikkeuksellinen mainostoimisto – suosittelen RFM:ää lämpimästi!” Lue koko kommentti.

Jukka Sinisalo
CEO, Luxury Collection Automobiles

Lue kaikki asiakaskommentit

Aiheeseen liittyvää