VOSSI Group

Konepajateollisuuden edelläkävijä haluaa muuttaa maailmaa

VOSSI Group Oy on konepajateollisuuden älykkään tuotannon kumppani.

Konepajateollisuuden edelläkävijä haluaa muuttaa maailmaa

Mitä me teimme

Konepajateollisuuden edelläkävijä VOSSI Group haluaa muuttaa maailmaa valjastamalla uusimmat tuotantoteknologiat ja elinkaaripalvelut asiakkaidensa kilpailueduksi. Toteutimme Vossille verkkosivu-uudistuksen. Vossille toteutettiin erittäin laaja ja monipuolinen WordPress-verkkosivustoalusta eri teknologioiden, päämiesten ja tapahtuminen julkaisemista varten.

Olemme aiemmin toteuttaneet VOSSI Groupin yritysilmeen uudistuksen. Uusi ilme on raikkaampi ja viestii paremmin yrityksen innovatiivisuudesta ja asiakaslupauksesta; Smart Production Partner. Teemme Vossille mm. tuote- ja palveluesitteitä sekä messumateriaaleja metalliteollisuuden suurimpiin tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla, sekä säännöllistä mainontaa ammattilehtiin. 

Vossi Group

VOSSI Group Oy on konepajateollisuuden älykkään tuotannon kumppani. Yritys edustaa vahvalla osaamisellaan ja kokemuksellaan maailman johtavien valmistajien teknologioita sekä tarjoaa niitä tukevia elinkaaripalveluja. Päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Baltian maat sekä globaalien asiakkaiden tytäryhtiöt ympäri maailman.

”RFM ymmärsi hyvin tavoitteemme sekä brändimme perusviestin laadukkaasta, edistyksellisestä ja luottavasta konepajateollisuuden tuotantoteknologia- ja elinkaaripalvelukumppanista.” Lue koko kommentti

Marko Vossi
Kehitysjohtaja, VOSSI Group

Lue kaikki asiakaskommentit

Muita menestystarinoita