Yousport.fi

Urheilusta kiinnostuneet saivat oman verkkosivuston

YouSport.fi tarjoaa urheilusta ja vapaa-ajasta kiinnostuneille harrastajille ja aktiiviliikkujille kanavan, joka kannustaa, aktivoi ja auttaa urheilun monipuolisessa maailmassa.

Urheilusta kiinnostuneet saivat oman verkkosivuston

Mitä me teimme

Toteutimme Urheilu- ja Vapaa-aikatukkuliikkeet ry:n jäsenyrityksille yhteisen YouSport.fi -verkkosivuston, logon ja palvelun yleisilmeen. Sivusto on ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen WordPress -julkaisujärjestelmän päällä toimiva uutis-ja blogi-sivusto. Sivustolla jaetaan tietoa ja kokeillaan uteliaasti liikuntaan ja urheiluun liittyviä uutuusvälineitä, varusteita ja palveluita. Asiantuntijoiden blogiartikkeleista löytyy vinkkejä niin harrastelijalle kuin huippu-urheilijallekin.

Yousport.fi

YouSport.fi on Suomen Urheilu- ja Vapaa-aikatukkuliikkeet ry:n (UVT) ja sen jäsenyritysten yhteinen hanke. Uusi urheilu- ja vapaa-aikatoimialan yritysten yhteinen media syntyi, kun UVT:n jäsenyritykset ryhtyivät rohkeaan ajatusten vaihtoon. 
 UVT:n jäsenyrityksiä ovat lähes kaikki Suomen merkittävimmät urheiluvälineiden tuontiin erikoistuvat tukkuliikkeet yhteensä yli 600:n urheilun huippubrändin voimin.

Asiakas: Yousport.fi / UVT

Muita menestystarinoita