Zuma Interiors

Korkeatasoisten hotellien ja ravintoloiden kalustaja uudisti ilmeensä

Zuma Interiors on erikoistunut toimittamaan laadukkaita kalusteita ja sisustusratkaisuja korkeatasoisiin hotelleihin ja ravintoloihin.

Korkeatasoisten hotellien ja ravintoloiden kalustaja uudisti ilmeensä

Mitä me teimme

Kokonaisvaltaista palvelua korkeatasoisten hotellien, ravintoloiden ja muiden julkisten paikkojen sisä- ja ulkotilojen kalustamiseen ja sisustamiseen tarjoava Zuma Interiors uudisti yritysilmeenäs ja verkkosivustonsa. Modernisoimme yrityksen logon nykyaikaiseen mutta tunnistettavaan muotoon sekä tuotimme kuvituksen ja visuaalisen ilmeen joka viestii paremmin Zuman kohderyhmille palvelun laadusta ja halusta toimia korkeatasoisten hotellien ja ravintoloiden kanssa. Kiteytimme myös yrityksen pääviestejä, sekä kehitimme digitaalista viestintää.

Zuma

Zuma Interiors on erikoistunut toimittamaan laadukkaita kalusteita ja sisustusratkaisuja korkeatasoisiin hotelleihin ja ravintoloihin asiakkainaan mm. Hilton, Scandic, Holiday Club jne. Zuma on suomalainen perheyritys joka tarjoaa kalustamisen ja sisustamisen ammattilaisille kokonaisvaltaista palvelua kalusteratkaisujen suunnittelusta ja oikeiden materiaalien valinnasta aina asennukseen saakka.

Muita menestystarinoita