Digitaaliset palvelut

Näkyvyys verkossa on elintärkeää yrityksesi menestykselle.

Digitaaliset palvelut

Toteutamme yksilöllisiä WordPress-pohjaisia verkkosivustoja ja tuotamme digitaalista markkinointia joka tuo sivustollesi asiakkaita ja kasvattaa myyntiäsi.

Verkkosivustot ja kampanjasivut

Visuaalisesti tyylikkäät ja helppokäyttöiset verkkosivut identifioivat ja luovat yrityksestäsi laadukkaan mielikuvan. Suunnittelemme responsiivisen verkkosivuston teeman ja konseptin aina täysin yksilöllisesti visuaalisen ilmeesi ja liiketoimintasi vaatimusten mukaisesti.

WordPress ja ylläpito

Verkkosivuprojektiemme lopputuloksena on aina responsiiviset ja kaikissa päätelaitteissa hyvin toimivat kotisivut sekä tarpeidesi mukaan räätälöity WordPress-julkaisujärjestelmä sivujen sisällönhallintaa varten. Tarjoamme kaikkiin WordPress-sivustoihimme ylläpitopalvelun, joka sisältää jatkuvan seurannan, ohjelmistopäivitykset, varmuuskopioinnin ja tietoturvan.

Integrointi ja verkkosovellukset

Verkkosivustolle voidaan toteuttaa erilaisia integrointeja muihin järjestelmiin (ERP, CRM) tai toimialakohtaisiin sovelluksiin (kuten esim. autokaupan sovellukset AutoSofta, Netwheels GT-X jne.) jotka hyödyntävät niiden dataa. Verkkosivuille voidaan myös toteuttaa omia sovelluksia kuten laskureita, konfiguraattoreita, karttasovelluksia tai muita räätälöityjä toiminnallisuuksia täysin tarpeidesi mukaisesti.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Riippumatta laitteesta, käyttöjärjestelmästä tai ympäristöstä, hyvä käyttöliittymä on helppo käyttää ja visuaalisesti tyylikäs. Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä ja toimivia käyttöliittymäteemoja jotka noudattavat tarkasti yrityksen tai brändin graafista ilmettä. Lopputuotteena on usein responsiivinen HTML-teema ja UI Kit esim. verkkokauppaa tai sovellusta varten. Teemme graafista käyttöliittymäsuunnittelua myös sulautettuihin järjestelmiin. Tarjoamme käyttöliittymäsuunnittelua projektiluontoisesti tai olemme tarvittaessa mukana kehitystyössä aina palvelun julkaisuun asti.

Lue lisää ja katso referenssit

SEO, digimarkkinointi ja some

Verkkosivustomme ovat aina teknisesti hakukoneoptimoituja (SEO) ja käyttäjäystävällisiä. Tarjoamme verkkosivuprojektiemme yhteydessä myös tehokasta digimarkkinointia joka on tiiviisti integroitu verkkosivuihin, someen ja analytiikkaan. Toteutamme verkkobannerit ja valjastamme verkkosivustosi tukemaan digikampanjoita. Yhteistyökumppaneidemme avulla saat kaiken mahdollisen irti digitaalisesta markkinoinnista. Toteutamme myös näyttävät visuaaliset some-profiilit ja suunnittelemme some-kampanjoita.

Sähköpostimarkkinointi

Brändi-ilmeesi mukaisesti toteutettu ja sähköpostitse lähetettävä kohdennettu suora uutiskirje on oikein toteutettuna edelleen tehokasta markkinointiviestintää. Responsiiviseksi suunnitellut pohjat skaalautuvat automaattisesti päätelaitteen mukaan ja viestisi näkyy tarkoitetulla tavalla niin työpöytäsovelluksissa kuin mobiililaitteidenkin sähköpostiohjelmissa. Suunnittelemme yritys- tai tuoteilmeesi mukaiset uutiskirjepohjat sekä kohdennetut sähköpostikampanjat. Tuloksia seuraat kätevästi nykyaikaisilla raportointityökaluilla.

Referenssejä verkkosivustoista ja -sovelluksista

Pyydä tarjous!