Joustavat maksuehdot ja rahoitus

Vaikka kriisitilanne heikentää yritysten taloudellista tilannetta, on markkinointi kuitenkin ensiarvoisen tärkeää myös kiristyneessä kilpailutilanteessa. Saat meiltä joustavat maksuehdot ja rahoituksen kaikkiin palveluihimme. Pidetään pyörät pyörimässä myös pandemian aikana!

Markkinointi poikkeusoloissa

Monelle yritykselle koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on äärimmäisen tuskallinen ja heikentää taloudellista tilannetta sekä pakottaa lykkäämään investointeja. Markkinointi on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää myös kiristyneessä taloudellisessa uhkatilanteessa, ja sen myötä kiristyneessä kilpailutilanteessa. Älä jää tuleen makaamaan!


Maksuaikaa jopa 6 kk

Jotta yrityksesi voisi panostaa markkinointiin nyt kun sitä kipeimmin tarvitaan, tarjoamme joustavat maksuehdot uusiin projekteihin ja toimeksiantoihin. Myönnämme maksuaikaa uusille ja nykyisille asiakkaillemme projektista ja sen laajuudesta riippuen jopa 6 kk.

Pilko eriin rahoituksella

Palveluihimme saat myös edullisen rahoitusvaihtoehdon, jolla voit jakaa kustannuksia pidemmälle aikavälille ja pienempiin kuukausieriin. Tarjoamme erilaisia rahoitusvaihtoehtoja projektin ja sen laajuuden mukaan.Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kallella on yli 20 vuoden kokemus tuloksellisesta yritystoiminnasta, markkinoinnin suunnittelusta ja tehokkaan markkinointiviestinnän toteutuksesta. Vuosien varrella Kalle on sparrannut yrittäjiä ja suunnitellut satoja mainoskampanjoita, verkkosivustoja, logoja, yritysilmeitä sekä erilaisia painotuotteita. Kalle on työskennellyt myös eri yritysten markkinoinnin asiantuntijana ja vastannut erilaisten tuotteiden lanseerauksista ja markkinoinnista.

Kalle Koivula
Art Director / CEO / Founder

+358 50 523 6263
kalle.koivula@rfm.fi

Referenssejämme

Pyydä tarjous!