UX- ja UI-suunnittelu

Teemme visuaalisesti korkealuokkaista ja käytännönläheistä UX- ja UI-suunnittelua. Huippuammattilaisemme ovat ohjelmistokehittäjienne tukena aina palvelun julkaisuun asti.

Onko ohjelmistotuotteesi vailla kaupallista ulkoasua tai kaipaako se pientä faceliftiä?

UI/UX-suunnittelu

Riippumatta laitteesta, käyttöjärjestelmästä tai ympäristöstä, hyvä käyttöliittymä on helppo käyttää, visuaalisesti virheetön ja näiden ansiosta myös myyvä. Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä ja toimivia UI-teemoja jotka noudattavat tarkasti graafista ilmettä ja/tai kunnioittavat jo olemassa olevaa tuotetta ja sen ominaispiirteitä. Suunnittelutyömme lopputuloksena voi olla käytännön tasolla toteutettavissa oleva visualisointi tai pidemmälle viety HTML-teema ja/tai UI-kit. Teemme UI-suunnittelua myös sulautettuihin järjestelmiin ja visualisointeja/visioita käytännössä mihin tahansa ympäristöön. Tarjoamme suunnittelupalveluitamme yleensä projektiluontoisesti ja olemme tarvittaessa mukana asiakkaan tuotekehitystiimin tukena kehitystyössä aina palvelun julkaisuun asti.

Kuinka toimimme

Usein asiakkaillamme on omat tuotekehitystiimit ja UX/UI-suunnittelijat, mutta he ovat halunneet silti tuoretta näkemystä ja kehittää visuaalista ulkoasua luovien ammattilaisten kanssa. Olemme avustaneet myös monia startup-yrityksiä joilla tuote on vasta suunnittelupöydällä tai se ei ehkä vielä ole täysin kaupallisen näköinen eikä resursseja tai osaamista sen viimeistelyyn löydy. Projektit ovat usein käytännön tasolla ns. "facelift-projekteja", sillä tuote on monesti jo lähes valmis, eikä koko alustan muuttaminen yleensä ole järkevää. Olemme saaneet hyviä lopputuloksia suunnittelemalla visuaalisen viimeistelyn olemassa olevan tuotteen ehdoilla ja auttamalla asiakkaan ohjelmistokehittäjiä viemään projektin kaupalliseksi mahdollisimman helposti, nopeasti ja työllistämättä kehittäjiä enempää kuin on välttämätöntä.

Ota yhteyttä

Kallella on laaja kokemus mm. web- ja UX/UI-suunnittelusta, brändinrakennuksesta sekä palvelumuotoilusta. Hän on työskennellyt lukuisten yritysten tuotekehitysprojektien asiantuntijana ja vastannut mm. erilaisten sovellusten ja järjestelmien käyttöliittymäsuunnittelusta ja kaupallisesta ulkoasusta.

Kalle Koivula
Creative Director / Founder

+358 20 7350 861
kalle.koivula@rfm.fi

Referenssejämme UX/UI-projekteista