Käyttöliittymä­suunnittelu

Riippumatta laitteesta, käyttöjärjestelmästä tai ympäristöstä, hyvä käyttöliittymä on helppo käyttää ja visuaalisesti tyylikäs. Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä ja toimivia käyttöliittymäteemoja kaikille alustoille.

Graafista käyttöliittymäsuunnittelua selainpohjaisiin sovelluksiin ja sulautettuihin järjestelmiin

Graafinen käyttöliittymä (GUI)

Graafinen käyttöliittymä (Graphic User Interface eli GUI) on laitteen tai ohjelmiston osa, jonka avulla käyttäjä on vuorovaikutuksessa ohjelmistotuotteen tai laitteen kanssa. Ohjelmistoissa käyttöliittymällä tarkoitetaan käyttäjän kuvaruudulla näkemää osaa, jolla hän käyttää ohjelmaa. Päätelaite voi olla kosketusnäyttö (puhelimet, tabletit tai kiinteät ohjauskosketusnäytöt), tai ohjaus voidaan toteuttaa liikeohjauksella tai fyysisillä ohjauslaitteilla kuten hiirellä tai mekaanisilla napeilla. Käyttöliittymällä on suuri merkitys palvelun tai laitteen käytettävyyteen ja sitä myötä käyttäjäkokemukseen.

Käyttöliittymä­suunnittelu

Riippumatta laitteesta, käyttöjärjestelmästä tai ympäristöstä, hyvä käyttöliittymä on helppo käyttää ja visuaalisesti tyylikäs. Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä ja toimivia käyttöliittymäteemoja jotka noudattavat tarkasti yrityksen tai brändin graafista ilmettä. Lopputuotteena on usein responsiivinen HTML-teema ja UI Kit esim. verkkokauppaa tai sovellusta varten. Teemme graafista käyttöliittymäsuunnittelua myös sulautettuihin järjestelmiin. Tarjoamme käyttöliittymäsuunnittelua projektiluontoisesti tai olemme tarvittaessa mukana kehitystyössä aina palvelun julkaisuun asti.

Ota yhteyttä

Kallella on laaja kokemus mm. web- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, graafisesta suunnittelusta sekä vahva ymmärrys käyttöliittymäohjelmoinnista ja palvelumuotoilusta. Hän on työskennellyt eri yritysten tuotekehitysprojektien asiantuntijana ja vastannut mm. erilaisten sovellusten ja järjestelmien käyttöliittymäsuunnittelusta, visuaalisesta ulkoasusta ja käytettävyydestä.

Kalle Koivula
Art Director / CEO / Founder

+358 20 7350 861
kalle.koivula@rfm.fi

Käyttöliittymä- ja sovellussuunnittelun referenssejä

Pyydä tarjous!