Markkinoinnin ulkoistaminen

Etsitkö yhteistyökumppania joka voisi ottaa yrityksesi markkinoinnin haltuun? Ulkoistamalla markkinointisi meille, saat käyttöösi usean kokeneen ammattilaisen osaamisen.

Etsitkö yhteistyökumppania joka voisi ottaa yrityksesi markkinoinnin haltuun?

Riittääkö yrityksesi henkilöstön aika huolehtimaan säännöllisestä materiaalien päivittämisestä, verkkosivujen ylläpidosta tai ylipäänsä uusien markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta? Olisiko edellä mainittujen asioiden suhteen parannettavaa? Tämä on yllättävän tavallista yhä useammassa yrityksessä sen koosta riippumatta.

Valitettavan usein markkinointi jää yrityksissä ylimääräiseksi työtehtäväksi, siitä yritetään huolehtia vasemmalla kädellä varsinaisten työtehtävien lomassa, eikä se ole varsinaisesti kenenkään vastuulla. Ehkä markkinointipäällikkökään ei ehdi tai osaa tehdä aivan kaikkea, tai sellaisen suora palkkaaminen ei ole ajankohtaista. Markkinointi on kuitenkin elintärkeää ydinliiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi puhumattakaan sen kasvattamisesta. Markkinointi voi olla minimissään välttämättömän ja ajantasaisen yritys-/tuoteinformaation ylläpitäminen yrityksen myyntimateriaaleissa tai verkkosivuilla. Myynnin kasvattamiseksi taas tarvitaan uusia toimenpiteitä, aktiivisesta uusasiakashankinnasta aina viimeisteltyyn jälkimarkkinointiin ja vaikka markkinoinnin automaatioon asti.

"Valitettavan usein markkinointi jää yrityksissä ylimääräiseksi työtehtäväksi, siitä yritetään huolehtia vasemmalla kädellä varsinaisten työtehtävien lomassa, eikä se ole varsinaisesti kenenkään vastuulla."

Palvelua juuri silloin kun tarvitset

Suhdanteet muuttuvat ja myynnit voivat vaihdella, mutta markkinointia on tehtävä riittävällä tasolla jatkuvasti. Välillä kauppa käy eikä tarvetta aggressiiviselle markkinoinnille ole välttämättä juuri sillä hetkellä, mutta välillä saattaa näkyä myös hiljentymisen merkkejä jolloin ihan viimeistään pitää laittaa "puita uuniin". Ulkoistamalla markkinointisi, saat käyttöösi juuri oikean ammattilaisen osaamisen, juuri silloin kun tarvitset. Käytössäsi on tekstisuunnittelija silloin kun tarvitset myyvän tekstin, graafikko silloin kun esite pitää päivittää ja web-suunnittelija silloin kun verkkosivut kaipaavat uudistamista tai päivittämistä. Sinun ei tarvitse maksaa kuin siitä ajasta mikä kuhunkin työtehtävään kuluu ja tiedät aina mistä maksat.

"Ulkoistamalla markkinointisi, saat käyttöösi juuri oikean ammattilaisen osaamisen, juuri silloin kun tarvitset."

Vähän enemmän kuin mainostoimisto

Teemme useille asiakkaillemme jatkuvaa markkinoinnin suunnittelua ja koordinointia eri laajuudella. Minimissään ulkoistaminen voi tarkoittaa vain satunnaisten tuotannollisten tehtävien ulkoistamista, kuten mainostaittoa, verkkosivujen toteutusta tai yksittäisten esitteiden suunnittelua, mutta se voi sisältää myös koko yrityksen markkinoinnin ulkoistamista sen suunnittelusta tuotantoon, koordinointiin ja seurantaan.

Usean asiakkaamme kohdalla hyväksi havaituksi käytännöksi on muodostunut toimiminen ulkoistettuna markkinointitiiminä, joka tuntee yrityksen toiminnan ja tavoitteet, sekä vastaa siitä että mainonta on oikeamuotoista ja -aikaista. Olemme perillä yrityksesi sesongeista, vuosittaisista tapahtumista ja tuotteistasi. Tiedämme mitä haluat myydä ja milloin se kannattaa tehdä. Meiltä löytyvät yrityksesi logot, mainosaineistot ja vastaamme verkkosivustosi ylläpidosta. Kiireisenä aikana saatamme tehdä päivittäistäkin yhteistyötä jotta pääsemme asetettuihin tavoitteisiin, hiljaisempana aikana olemme aina puhelinsoiton tai sähköpostin päässä ja palaamme heti yrityksesi markkinoinnin pariin kun niin haluat.

"Usean asiakkaamme kohdalla hyväksi havaituksi käytännöksi on muodostunut toimiminen ulkoistettuna markkinointitiiminä, joka tuntee yrityksen toiminnan ja tavoitteet, sekä vastaa siitä että mainonta on oikeamuotoista ja -aikaista."

Pitkäaikaisia asiakassuhteita

Useimmat pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat alkaneet aivan perinteisesti yksittäisellä toimeksiannolla tai tarjottuamme laajemman kokonaisprojektin. Ensimmäisen työn tai projektin valmistuttua yhteistyö on tuntunut luonnolliselta ja se on kehittynyt jatkuvaksi yhteistyöksi asiakkaan huomatessa miten tehokas useamman ammattilaisen tiimi on niin pienissä kuin suurissakin toimeksiannoissa. Markkinoinnin ulkoistaminen on myös vapauttanut oman henkilökunnan työaikaa ja resursseja varsinaiseen liiketoimintaan. Budjetti voidaan räätälöidä täsmälleen yrityksesi tarpeiden mukaisesti etkä sitoudu koskaan kuin yhteen selkeään toimeksiantoon kerrallaan. Palvelumallimme perustuu läpinäkyvästi ainoastaan käytetyn työajan veloitukseen joten sinun on helppo hallita kustannuksia ja budjetoida markkinointikuluja. Suuremmista kokonaisuuksista teemme aina kustannusarvion. Oli tarpeesi siis suuri tai pieni, olemme heti palveluksessasi.

"Budjetti voidaan räätälöidä täsmälleen yrityksesi tarpeiden mukaisesti etkä sitoudu koskaan kuin yhteen selkeään toimeksiantoon kerrallaan."

Ota yhteyttä

Hetan erityisosaamista on terveys- ja hyvinvointialan markkinoinnin, mm. lääkemarkkinoinnin, ja lukuisten tuotelanseerausten suunnittelu yli 15 vuoden ajalta. Vuosien varrella hänet on palkittu useaan otteeseen tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta ja myynnin kasvattamisesta.

Heta Koivula
Founder

+358 20 7350 862
heta.koivula@rfm.fi

Referenssejä markkinointipalveluistamme