Markkinointi­materiaalit

Luomme vaikuttavia markkinointimateriaaleja ja kampanjoita suunnittelemamme brändi-ilmeen pohjalta tai jo olemassa olevan graafisen ohjeistuksen mukaisesti.

Markkinointimateriaalit

Hyvin toteutettu asiakas- ja markkinointiviestintä luo uskottavuutta ja lisää myyntiäsi.

Yritysmateriaalit

Visuaalisesti tyylikkäät yritysmateriaalit identifioivat ja luovat yrityksestäsi laadukkaan mielikuvan. Suunnittelemme ja toteutamme graafisen ohjeistuksen mukaiset aineistot, kuten kirjepohjat ja -kuoret, kansiot, tarjouspohjat, käyntikortit, lomakkeistot ja esitykset (esim. PowerPoint). Suunnittelemme myös yrityksesi liiketilojen visuaalisen ilmeen kuten ikkunateippaukset, myymäläbanderollit, julisteet, liput ja muut somisteet sekä ajoneuvokaluston teippaukset. Teemme brändi-ilmeesi mukaisen suunnitelman myös henkilökunnan työvaatteista ja muista tekstiileistä.

Esitteet, flyerit ja julkaisut

Digiaikanakin tulee edelleen tilanteita kun tarvitset käsinkosketeltavaa printtimateriaalia jota jakaa asiakkaillesi. Suunnittelemme yrityksellesi tai tuotteellesi laadukkaat ja huomiota herättävät esitteet, flyerit, painojulkaisut sekä muut painomateriaalit. Toteutamme myös suorapostitukset ja suunnittelemme tehokkaat ja kohdennetut suorapostikampanjat. Käytämme painotöissä ja tuotannoissa ainoastaan hyväksi havaittuja graafisen teollisuuden yhteistyökumppaneita. Lopullinen painotuote voi olla erittäin korkealaatuinen ja näyttävillä jälkikäsittelyillä, tai se voidaan tarpeen vaatiessa tehdä hyvinkin kustannustehokkaasti.

Mainokset lehtiin ja verkkoon

Visuaalisesti hyvin suunniteltu lehtimainoskampanja on tehokas tapa markkinoida yritystäsi tai tuotteitasi. Suunnittelemme huomiota herättävät valmiit painoaineistot lehtiin ja julkaisuihin. Eri medioiden mainospaketit sisältävät usein printtimainoksen lisäksi myös digimainontaa, joten toteutamme printtimainosten kanssa yhtenevät digimainokset ja bannerit myös kaikkiin sähköisiin medioihin. Teemme useille asiakkaillemme säännöllistä lehtimainosten valmistusta ja huolehdimme painoaineistojen lisäksi ilmoitusaikatauluista sekä aineistojen oikeellisuudesta.

Messu- ja tapahtumamateriaalit

Messuosaston ja materiaalien visuaalisella ilmeellä on suuri merkitys kun haluat herättää vierailijan mielenkiinnon. Suunnittelemme yrityksellesi tai tuotteellesi visuaalisesti yhtenäisen kokonaisuuden sisältäen myyvät messuaineistot ja materiaalit kuten roll-upit, esitteet, messuseinät, liput tai diginäyttöjen sisällöt. Suunnittelemme varsinaisen tapahtuman lisäksi myös ennakkomarkkinointi- ja jälkimarkkinointikampanjat jotta saat kaiken hyödyn irti investoinnistasi.

Pakkaussuunnittelu

Hyvä tuote vaatii arvoisensa pakkauksen ja asiakkaasi myös tarttuu laadukkaasti paketoituun tuotteeseen huomattavasti herkemmin. Toteutamme brändi-ilmeesi mukaista pakkaus- ja pakkausetikettien suunnittelua joka erottuu kilpailijoistasi ja nostaa tuotteesi imagoa. Olemme toteuttaneet useita pakkausuudistuksia ja suunnitelleet myös kokonaisia tuoteilmeitä useille tuotteille hyödyntäen erilaisia pakkausmateriaaleja, painotekniikoita sekä toteuttaneet display-ratkaisuja myymälöihin. Pakkaus voidaan suunnitella alusta alkaen tai uusi ilme voidaan sovittaa jo olemassa oleviin pakkausmalleihin kustannustehokkaasti.

Videot ja kuvitukset

Videoilla ja näyttävillä kuvituksilla pystyt esittelemään tuotteesi monipuolisesti ja houkuttelevasti. Suunnittelemme yrityksellesi tai tuotteellesi myyvän kuvituksen joka voi koostua kuvapankkikuvituksesta tai valo-/videokuvauksesta. Valmis aineisto on hyödynnettävissä kaikessa markkinoinnissasi kuten verkkosivuilla, sosiaalisen median palveluissa ja muussa digimarkkinoinnissa esim. bannereissa.

Referenssejä markkinointimateriaaleista