Mainostoimisto RFM Oy

Palvelua.
Näkemystä.
Kokemusta.

Luomme korkeatasoisia markkinointiviestinnän ratkaisuja, joiden avulla yrityksesi kertoo juuri oikean viestin, oikealle kohderyhmälle, oikeassa paikassa.

Tietoa meistä

Toimisto

Olemme markkinointiviestinnän ammattilaisista koostuva perheomisteinen mainostoimisto. Henkilöstöllämme on kaikilla yli kymmenen – osalla yli 20 vuoden kokemus tuloksellisen markkinoinnin suunnittelusta ja sadoista onnistuneista asiakasprojekteista. Omistajayrittäjämme ovat täysipäiväisesti mukana yrityksen operatiivisessa toiminnassa ja vastaavat myös henkilökohtaisesti asiakassuhteista, laadusta sekä projektien onnistumisesta. Projektien laajuudesta ja asiakkuuksista riippuen projektitiimeissä työskentelee 2-10 alansa ammattilaista. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Missio

Asiakkainamme on yrityksiä startupeista kansainvälisiin, valmistavan teollisuuden, lääketeollisuuden ja teknologiateollisuuden suuryrityksiin. Osan kanssa olemme saaneet työskennellä jo yli 15 vuotta ja olla mukana rakentamassa huikeita menestystarinoita. Tavoitteenamme on saada työskennellä innovatiivisten yrittäjien ja yritysten kanssa, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto, ja jotka ymmärtävät, että menestyminen edellyttää omien vahvuuksien lisäksi määrätietoista brändinrakennusta sekä ammattitaitoista markkinointiviestintää.

Ihmiset

CEO & Founder

Kalle Koivula


+358 (0)20 7350 861

Kalle on RFM:n perustaja ja pääsuunnittelija. Kalle vastaa mm. projektien visuaalisesta suunnittelusta, verkkosivustojen ulkoasu- ja käyttöliittymäsunnittelusta, sekä valvoo työn laatua yli 20 vuoden kokemuksella.

Kallella on laaja kokemus mm. web- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, graafisesta suunnittelusta sekä yritys- ja tuotebrändäyksestä. Ensimmäiset asiakastyönsä yrittäjänä Kalle teki jo 90-luvulla. Vuosien varrella Kalle on suunnitellut ja julkaissut satoja verkkosivustoja ja suunnitellut lukemattomia logoja, yritysilmeitä ja erilaisia painotuotteita. Kalle on työskennellyt myös eri yritysten tuotekehitysprojektien asiantuntijana ja vastannut mm. sulautettujen järjestelmien käyttöliittymäsuunnittelusta, visuaalisesta ulkoasusta ja käytettävyydestä.


Account Director & Founder

Heta Koivula


+358 (0)20 7350 862

Heta toimii yrittäjänä ja RFM:n asiakkuusjohtajana. Hetalla on yli 10 vuoden kokemus tuloksellisen markkinoinnin suunnittelusta ja järjestelmällisestä myynnin kasvattamisesta. Hetan toimenkuvaan kuuluu avainasiakkuuksien projektien johtaminen sekä tekstisuunnittelu ja sisällöntuotanto.

Hetan erityisosaamista on terveys- ja hyvinvointialan markkinoinnin, mm. lääkemarkkinoinnin, ja lukuisten tuotelanseerausten suunnittelu yli 10 vuoden ajalta. Vuosien varrella hänet on myös palkittu useaan otteeseen tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta ja myynnin kasvattamisesta.


Senior Web Developer

Ilkka Vauhkonen


+358 (0)20 7350 863

Ilkka on RFM:n ohjelmoija ja web-kehittäjä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden toteutuksesta ja sisällönhallintajärjestelmistä. Ilkka vastaa toteuttamiemme verkkosivustojen ohjelmoinnista, kehityksestä ja ylläpidosta.

Ilkka on ahkera ja huolellinen ammattilainen, jonka ohjelmointitaidot ja nykyaikaisten sisällönhallintajärjestelmien tuntemus on vuosien varrella kehittynyt jo rutiiniksi. Ilkka on toteuttanut ja julkaissut vuosien varrella satoja verkkosivustoja ja erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmä on Ilkan erityisosaamista.