Näkemystä ja kokemusta

Satoja onnistuneita projekteja ja pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Tekijät

Toimisto

Olemme markkinointiviestinnän ammattilaisista koostuva Espoolainen mainostoimisto. Henkilöstöllämme on kaikilla yli kymmenen – osalla yli 20 vuoden kokemus tuloksellisen markkinoinnin suunnittelusta ja sadoista onnistuneista asiakasprojekteista. Projektien laajuudesta ja asiakkuuksista riippuen projektitiimeissämme työskentelee 2-10 alansa ammattilaista. Toimistomme sijaitsee ”Suomen Piilaaksossa”, Espoon Keilaniemessä innovaatioiden, liike-elämän ja teknologian ytimessä, meren äärellä.

Asiakkaat

Asiakkainamme on yrityksiä startupeista kansainvälisiin, valmistavan teollisuuden, lääketeollisuuden ja teknologiateollisuuden suuryrityksiin. Osan kanssa olemme saaneet työskennellä jo yli 15 vuotta. Tavoitteenamme on saada työskennellä innovatiivisten yrittäjien ja yritysten kanssa, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto, ja jotka ymmärtävät, että menestyminen edellyttää omien vahvuuksien lisäksi määrätietoista brändinrakennusta sekä ammattitaitoista markkinointiviestintää.

Kalle Koivula

CEO & Founder

020 7350 861

Kalle on RFM:n perustaja ja pääsuunnittelija. Kalle vastaa mm. projektien visuaalisesta suunnittelusta, verkkosivustojen ulkoasu- ja käyttöliittymäsunnittelusta, sekä valvoo työn laatua yli 20 vuoden kokemuksella.

Kallella on laaja kokemus mm. web- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, graafisesta suunnittelusta sekä yritys- ja tuotebrändäyksestä. Vuosien varrella Kalle on suunnitellut ja julkaissut satoja verkkosivustoja ja suunnitellut lukemattomia logoja, yritysilmeitä ja erilaisia painotuotteita. Kalle on työskennellyt myös eri yritysten tuotekehitysprojektien asiantuntijana ja vastannut mm. erilaisten sovellusten ja järjestelmien käyttöliittymäsuunnittelusta, visuaalisesta ulkoasusta ja käytettävyydestä.


Heta Koivula

Account Director & Founder

020 7350 862

Heta toimii yrittäjänä ja RFM:n asiakkuusjohtajana. Hetan erityisosaamista on terveys- ja hyvinvointialan markkinoinnin, mm. lääkemarkkinoinnin, ja lukuisten tuotelanseerausten suunnittelu yli 10 vuoden ajalta. Vuosien varrella hänet on palkittu useaan otteeseen tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta ja myynnin kasvattamisesta.

Hetalla on monipuolista kokemusta tuloksellisen markkinoinnin suunnittelusta ja järjestelmällisestä myynnin kasvattamisesta. Hetan toimenkuvaan kuuluu avainasiakkuuksien projektien johtaminen, konseptisuunnittelu ja sisällöntuotanto.


Ilkka Vauhkonen

Senior Web Developer

020 7350 863

Ilkka on RFM:n ohjelmoija ja web-kehittäjä, jolla on lähes 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden toteutuksesta ja sisällönhallintajärjestelmistä. Ilkka vastaa toteuttamiemme verkkosivustojen ohjelmoinnista, kehityksestä ja ylläpidosta.

Ilkka on huolellinen ammattilainen, jonka ohjelmointitaidot ja nykyaikaisten sisällönhallintajärjestelmien, erityisesti WordPressin tuntemus on vuosien varrella kehittynyt jo rutiiniksi. Ilkka on toteuttanut ja julkaissut vuosien varrella satoja verkkosivustoja.


Pyydä tarjous!