Näkemystä ja kokemusta

Satoja onnistuneita projekteja ja pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Tekijät

Toimisto

Olemme markkinointiviestinnän ammattilaisista koostuva espoolainen mainos- ja digitoimisto. Henkilöstöllämme on yli 20 vuoden kokemus tuloksellisen markkinointiviestinnän suunnittelusta ja sadoista onnistuneista asiakasprojekteista. Projektien laajuudesta ja asiakkuuksista riippuen projektitiimeissämme työskentelee 2-10 huippuammattilaista. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessä.


Dun & Bradstreet AAA Highest Creditworthiness & lowest credit risk

Asiakkaat

Asiakkainamme on yrityksiä startupeista kansainvälisiin, valmistavan teollisuuden, lääketeollisuuden ja teknologiateollisuuden suuryrityksiin sekä luksus- ja huippubrändeihin. Tavoitteenamme on saada työskennellä innovatiivisten yrittäjien ja yritysten kanssa, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto, ja jotka ymmärtävät, että menestyminen edellyttää määrätietoista brändinrakennusta sekä ammattitaitoista markkinointiviestintää.

Kalle Koivula

Creative Director / Founder

050 523 6263

Kalle on RFM:n perustaja ja pääsuunnittelija. Kalle vastaa mm. projektien visuaalisesta suunnittelusta, verkkosivustojen ulkoasu- ja käyttöliittymäsunnittelusta, sekä valvoo työn laatua yli 20 vuoden kokemuksella.

Kallella on laaja kokemus mm. web- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, graafisesta suunnittelusta sekä yritys- ja tuotebrändäyksestä. Vuosien varrella Kalle on suunnitellut ja julkaissut satoja verkkosivustoja ja suunnitellut lukemattomia logoja, yritysilmeitä ja erilaisia painotuotteita. Kalle on työskennellyt myös eri yritysten tuotekehitysprojektien asiantuntijana ja vastannut mm. erilaisten sovellusten ja järjestelmien käyttöliittymäsuunnittelusta, visuaalisesta ulkoasusta ja käytettävyydestä.


Heta Koivula

Founder

040 736 5824

Hetan erityisosaamista on terveys- ja hyvinvointialan markkinoinnin, mm. lääkemarkkinoinnin, ja lukuisten tuotelanseerausten suunnittelu yli 15 vuoden ajalta. Vuosien varrella hänet on palkittu useaan otteeseen tuloksellisen markkinoinnin toteuttamisesta ja myynnin kasvattamisesta.


Ilkka Vauhkonen

Senior Web Developer

045 125 2321

Ilkka on RFM:n ohjelmoija ja web-kehittäjä, jolla on yli 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden toteutuksesta ja sisällönhallintajärjestelmistä – erityisesti WordPressistä. Ilkka vastaa toteuttamiemme verkkosivustojen ohjelmoinnista, kehityksestä ja teknisestä ylläpidosta.

Ilkka on huolellinen ammattilainen, jonka ohjelmointitaidot ja nykyaikaisten sisällönhallintajärjestelmien, erityisesti WordPressin tuntemus on vuosien varrella kehittynyt jo rutiiniksi. Ilkka on toteuttanut ja julkaissut vuosien varrella satoja verkkosivustoja.