"RFM:llä on hallussa myös tarvittava liiketoimintaymmärrys"

Asiakkainamme on yrityksiä startupeista kansainvälisiin suuryrityksiin. Lue mitä Leif-Johan Setälä ja muutamat muut asiakkaamme ovat meistä kertoneet.

RFM:llä on hallussa myös tarvittava liiketoimintaymmärrys

Yhteistyö RFM.n kanssa sujui mutkattomasti - asiakasta ja aikataulua kunnioittaen. RFM otti heti alusta lähtien meidät asiakkaana tosissaan ja perehtyi ydinliiketoimintaamme syvemmälle, vaikka RFM:llä oli jo entuudestaankin hyvä ymmärrys ohjelmistokehityksestä. Hyvä mainostoimisto ei pelkästään nyökyttele asiakkaalle, vaan myös sparraa ja haastaa tätä, ja siitä olemme erityisen kiitollisia että omia käsityksiämme markkinoinnista hieman ravisteltiin ja strategiaamme yleisesti terävöitettiin. RFM:llä on erinomaisesti hallussa luonnollisesti visuaalinen osaaminen mutta myös kaikki sen lisäksi tarvittava liiketoimintaymmärrys, joten yhteistyön lopputuloksena saimme paljon muutakin kuin vain ”hienoja juttuja”. Suosittelen yhteistyötä lämpimästi.

Leif-Johan Setälä

CEO, Trineria Oy

Katso Trinerian työnäytteet  

RFM:n avulla Priima erottuu selkeästi kilpailijoistaan ollen markkinoiden modernein oppimisympäristö

Etsimme ulkoista yhteistyökumppania toteuttamaan yhdessä tuotekehitystiimimme kanssa Priima oppimisympäristön käyttöliittymän ilmeuudistusta. RFM:n lukuisat asiakasreferenssit vakuuttivat meidät ja nyt olemme itsekin ylpeinä yksi niistä. Yhteistyö on sujunut mutkattomasti ja RFM on ottanut erinomaisesti huomioon toiveemme, tarjoten jatkuvasti myös jotain uutta ja tuoretta näkemystä. Uusi versio julkaistiin täsmälleen aikataulussa ja olemme saaneet omilta asiakkailtamme pelkästään ylistävää palautetta käytettävyydestä ja uudesta ilmeestä.

Niko Hummastenniemi

Priima-tuoteomistaja, Saarni Learning Oy

Katso Priiman työnäytteet  

Tuntui heti, että RFM tiesi mitä me haluamme

Olemme automaatiotuotteiden ja antureiden maahantuoja yli 20 vuoden kokemuksella. Toimitamme tuotteitamme johtavilta valmistajilta perinteiseen teollisuuteen, mobiilihydrauliikkaan sekä kone- ja laitevalmistajille. Useiden suositusten myötä päädyimme ottamaan yhteyttä RFM:ään ja sehän kannatti. Saimme alkumetreistä lähtien loistavaa palvelua ja tuntui heti, että RFM tiesi mitä me haluamme. Aikaa toteutukseen oli niukasti, mutta siitä huolimatta saimme erittäin tyylikkään lopputuloksen. Iso kiitos RFM:n tiimille. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä!

Tero Närhi

Toimitusjohtaja, Fiseg Oy

Katso Fisegin työnäytteet  

Kansainvälisen markkinoinnin osaamista

Ajan Formula 1 veneiden maailmanmestaruussarjaa Sharjahin tiimissä, Sami Seliön tallikaverina. Laji on Suomessa vielä varsin tuntematon, mutta kansainvälisesti erittäin seurattu ja yleisöä onkin paikalla osakilpailusta riippuen jopa 150.000 katsojaa per kisa, television välityksellä kymmeniä miljoonia ympäri maailman. Halusimme yhteistyökumppaniksi mainostoimiston jolla on näkemystä ja osaamista luoda vakuuttava brändi-ilme joka puhuttelee kansainvälisesti, mutta antaa meille mahdollisuuden tehdä lajia tunnetuksi myös kotimaassani Suomessa. RFM on ollut mukana kauden 2018 alusta ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä saamaamme palveluun ja työn jälkeen! Yhteistyö tulee jatkumaan pitkään!

Filip Roms

F1 Powerboat Driver, Team Sharjah

Katso työnäytteet  

Luottopakki

Olen yrittäjäurani aikana perustanut menestyvien autoalan yritysten lisäksi monia muita yrityksiä ja toiminut sijoittajana. Varsinkin startup-vaiheessa olevan yrityksen alkutaival on merkittävästi helpompi kun ymmärretään panostaa markkinointiin ja käyttää apuna osaavaa yhteistyökumppania. RFM teki ensimmäisen yritykseni verkkosivut vuonna 2003 ja nyt lähes 20 vuotta myöhemmin vastaa edelleen yritysteni markkinoinnista. Nykyään ei tarvitse miettiä kenelle soitan. Voin rehellisesti sanoa että yritysteni menestyksestä kuuluu suuri kiitos myös RFM:lle.

Miika Toivonen

Sarjayrittäjä ja sijoittaja, "leijona"

Ferrari  
Maserati  
Luxury Collection Automobiles  
Kiwatti  
Suomen Aitokivi  
Albert Edelfeltin Ranta  

Hymyilevät ja rennot ihmiset

RFM on tarjonnut meille monipuolisia ratkaisuja apteekeissa ja jalkojenhoidon ammattilaisilla myytävien jalkojenhoitotuotteidemme markkinointiin. RFM rakentaa brändiämme pitkäjänteisesti nykyaikaisella ja kuluttajaystävällisellä markkinointiviestinnällä. Pystymme aina luottamaan heidän visuaaliseen silmäänsä ja ammattitaitoonsa. Yhteistyö toimii erinomaisesti, sillä saamme heiltä aina yksityiskohtaiset esitykset, hyvin suunnitellut ehdotukset ja laadukkaat toteutukset. Parasta Mainostoimisto RFM:ssä on hymyilevät ja rennot ihmiset joiden kanssa saa aina nauraa ja yhdessä työskentely on hauskaa!

Laura Niskanen

Marketing Manager, Mills Enterprises Ltd Oy

Katso Millsin työnäytteet  

Kun tietää mitä haluaa, on valinta helppo tehdä

RFM oli Silmusalaatille luonnollinen valinta. Haluamme kaikessa viestinnässämme välittää kuvan korkeasta laadustamme ja luotettavuudestamme. Olin jo aiemmin pannut merkille heidän tekemiensä markkinointiratkaisujen korkeatasoisen visualisuuden ja erinomaisen käytettävyyden. Kun uudistus tuli ajankohtaiseksi, en edes kysynyt tarjousta muualta. Projekti hoitui viimeisen päälle ammattitaitoisesti ja aikataulussa, ilman muita kuin positiivisia yllätyksiä. Kun tietää mitä haluaa, on valinta helppo tehdä.

Samuli Laurikainen

Luomuviljelijä, Silmusalaatti

Katso Silmusalaatin työnäytteet  

Idearikas ja luotettava yhteistyökumppani, joka ylittää aina odotukset

Toimistollemme on tärkeää, että viestintämme on yhtä laadukasta kuin tuottamamme palvelut. RFM on idearikas, nopea ja luotettava yhteistyökumppani, joka ylittää aina odotukset. Heidän avullaan erotumme omassa markkinassamme selkeästi kilpailijoista. Meillä on yhteiset vahvuudet ja toiminnan periaatteet RFM:n kanssa: korkeatasoiset ratkaisut, ammattitaitoiset ihmiset ja ensiluokkainen palvelu.

Sergej von Bagh

Toimitusjohtaja, BST-arkkitehdit Oy

Katso BST:n työnäytteet  

Korkeatasoisen työn lisäksi joustava ja nopea

Vossi etsi vuonna 2014 uutta kumppania yritysilmeensä raikastamiseen, jotta se vastaisi paremmin asiakaslupaustamme: Smart Production Partner. RFM ymmärsi hyvin tavoitteemme sekä brändimme perusviestin laadukkaasta, edistyksellisestä ja luottavasta konepajateollisuuden tuotantoteknologia- ja elinkaaripalvelukumppanista. Korkeatasoisen työn lisäksi RFM on pystynyt vastaamaan joustavasti ja nopeasti muuttuviin tarpeisiimme. Yhteistyömme onkin syventynyt ja kehittynyt jatkuvasti!

Marko Vossi

Kehitysjohtaja, VOSSI Group

Katso VOSSI Groupin työnäytteet